Acceso área privada colegiados


Introduzca sus datos de acceso:


¿Ha olvidado su contraseña?

 
MENÚ
INFORMACIÓN DE SEDES

La Justícia també en Català


 

Presentació

El web Justícia en Català s’ha creat en el marc de la campanya «La justícia, també en català», impulsada pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, el Govern de les Illes Balears, la Gerència Territorial del Ministeri de Justícia, el Col·legi d’Advocats, el Col·legi de Procuradors, el Col·legi de Graduats Socials, el Deganat dels Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles de les Illes Balears, el Col·legi Notarial i l’Obra Cultural Balear, amb la finalitat de promoure l’ús de la llengua catalana dins l’Administració de justícia i de fomentar el coneixement i el respecte dels drets lingüístics dels ciutadans.

Per assolir aquests objectius, és imprescindible que els treballadors de l’Administració de justícia i els diferents operadors jurídics tenguin la competència suficient en català i els recursos necessaris per poder fer la seva feina en aquesta llengua.

Aquest web s’ha pensat precisament per facilitar l’accés dels treballadors d’aquest àmbit a les eines existents per donar resposta a les necessitats en matèria de llengua catalana que poden tenir en la seva activitat professional. Així, en un únic espai hi trobaran informació sobre l’oferta que hi ha de cursos de llengua catalana, eines i material d’autoaprenentatge, recursos per aprendre llenguatge jurídic i administratiu, cercadors terminològics, models de documents de l’àmbit jurídic, reculls de normativa en català, etc.

S’ha de remarcar que totes les eines que s’ofereixen en aquest web corresponen a entitats i organismes amb una destacada experiència en l’ensenyament del català i en l’elaboració de recursos lingüístics per a l’àmbit jurídic.

Aquest espai s’anirà actualitzant amb nous continguts.

 

Més informació

agenda del decano

  

NOTICIAS Y ACTUALIDADVIA ALEMANIA, 5, Edificio Juzgados
07003, PALMA DE MALLORCA, ILLES BALEARS


Tel. 0034 971 723 912 · 0034 971 723 913

BÚSQUEDA DE INFORMACIÓN

Acceso área privada colegiados


Introduzca sus datos de acceso:


CONTACTO / INFORMACIÓN LEGAL

© 2024 · Todos los derechos reservados a www.procuradoresdebaleares.es - Diseño Web y desarrollo Webstyle

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar el análisis de navegación de los usuarios y mejorar nuestros servicios. Si continuas navegando, consideramos que acepta su uso. Puedes obtener más información y configurar tus preferencias aquí. Configurar Cookies - Política de privacidad.

SEDES MALLORCA


 Ciudad de Palma

 Vía Alemania, 5- semisótano

 Tel. 971 723 912 / Fax 971 715 941


 Travessa d’en Ballester, 20

 Tel. 971 425 111 / Fax 971 710 349

 Inca

 c/ Pureza, 72

 Tel/Fax 971 883 883

 Manacor

 Pza. Creu Font i Roig, s/n

 Tel/Fax 971 554 452

SEDE MENORCA


 C/ Antoni Juan Alemany, 4

 Tel/Fax 971 351 557

SEDE IBIZA


 C/San Cristòfol,s/n (Edif. CETIS)

 Tel/Fax 971 315 475