Accés àrea privada col·legiats


Introdueixi les seves dades d'accés:


Ha oblidat la seva contrasenya?

MENÚ
INFORMACIÓ DE SEUS

Notícies i actualitat


L'edició electrònica del Diccionari de l'Español Jurídic permetrà accedir mitjançant enllaços directes a la base de jurisprudència del CGPJ

Notícies Jurídiques


22 JUN 2017

 

L'òrgan de govern dels jutges, la Real Acadèmia Espanyola i el Butlletí Oficial de l'Estat subscriuen un conveni de col·laboració. Els usuaris de la base de dades de jurisprudència accediran al seu torn directament al Diccionari sense necessitat de realitzar una cerca especifica a les pàgines web de la RAE o del CGPJ

 

El president del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial, Carlos Lesmes; el director de la Real Acadèmia Espanyola.(RAE), Donaria Villanueva; i el director de l'Agència Estatal Butlletí Oficial de l'Estat (BOE), Manuel Tuero, han subscrit avui un conveni per establir un marc de col·laboració tecnològica, documental i de difusió que permeti la interconnexió en línia del Diccionari de l'Español Jurídic, les bases de dades de legislació del BOE i la base de dades de jurisprudència del CGPJ.

 

Aquesta col·laboració farà possible que els usuaris d'aquestes bases de dades accedeixin directament a l'edició electrònica del Diccionari de l'Espanyol Jurídic sense necessitat de realitzar una cerca específica a les pàgines web www.rae.es i www.poderjudicial.es - http://www.poderjudicial.es, on es pot consultar gratuïtament el diccionari.

 

Al seu torn, els usuaris del Diccionari podran accedir directament, mitjançant enllaços i també sense haver de realitzar cerques específiques, als textos normatius que es referenciïn en els lemes d'aquesta obra, fruit de la col·laboració entre la RAE i el CGPJ, que compta amb gairebé 1.700 pàgines i unes 30.000 entrades.

 

Finalment, els usuaris de les bases de legislació del BOE i els de el Diccionari tindrà accés, així mateix, mitjançant enllaços directes, a les resolucions judicials que apareguin referenciades en els lemes del diccionari.

 

Per fer possible aquesta interconnexió, el CGPJ i el BOE es comprometen en el conveni signat avui a facilitar les adrecis URL de les resolucions judicials i de les normes referenciades en els lemes del Diccionari, mentre que la RAE posarà a la disposició dels anteriors la relació de lemes i sublemes que a cada moment contingui l'edició electrònica d'aquesta obra, amb el seu corresponent codi d'identificació.

 

La signatura del conveni ha tingut lloc a la seu de la Real Acadèmia Espanyola en presència, entre uns altres, de la vicepresidenta del Govern i ministra de la Presidència i per a les Administracions Públiques, Soraya Sáenz de Santamaría; vocals del Consell General del Poder Judicial i membres de la RAE.

 


Copyright © Consell General del Poder Judicial

 


últimes notícies

Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, de 22 de maig de 2020

26 MAI 2020


Resolució del conseller de Mobilitat i Habitatge

26 MAI 2020


COMPENDI NORMATIU COVID-19 ACTUALITZAT A DATA 25 MAIG DE 2020

26 MAI 2020

Fes clic en l'enllaç per a veure el seu contingut complet


mostrar totes les notícies

NOTICIES Y ACTUALITATVIA ALEMANIA, 5, Edificio Juzgados
07003, PALMA DE MALLORCA, ILLES BALEARS


Tel. 0034 971 723 912 · 0034 971 723 913

CERCA D'INFORMACIÓ

© 2020 · Tots els drets reservats a www.procuradoresdebaleares.es - Diseño Web y desarrollo Webstyle

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Si continues navegant, considerem que accepta el seu ús. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències aquí. Configurar Cookies - Política de privacitat.

SEDES MALLORCA


 Ciudad de Palma

 Vía Alemania, 5- semisótano

 Tel. 971 723 912 / Fax 971 715 941


 Travessa d’en Ballester, 20

 Tel. 971 425 111 / Fax 971 710 349

 Inca

 c/ Pureza, 72

 Tel/Fax 971 883 883

 Manacor

 Pza. Creu Font i Roig, s/n

 Tel/Fax 971 554 452

SEDE MENORCA


 C/ Antoni Juan Alemany, 4

 Tel/Fax 971 351 557

SEDE IBIZA


 C/San Cristòfol,s/n (Edif. CETIS)

 Tel/Fax 971 315 475